הסיפור שלנו...
בשנת 2005, לאחר שהייה של מספר שנים במרכז הארץ, החליט רן פרידמן לחזור לגור בצפון, בתבנית נוף ילדותו. הצעד התחיל בטיול של יומיים לאזור, אליו הצטרפה רעייתו לעתיד אדית – תל אביבית מבטן ומלידה, ששאלה את עצמה (ואת רן): למה? ומתי חוזרים...?
בעודם מתהלכים בנחלה הישנה של המשפחה, משק חקלאי משנותיה הראשונות של נהרייה, תוך איסוף פקאנים והעלאת זיכרונות ילדות של רן, הגיעו השניים ללול הישן, שניצב דומם בלב המטע, מכוסה בצמחייה עבותה. רן, שהיה מוכן לעשות כמעט הכול כדי לגרום לאדית להישאר, הציע לה כבדרך אגב לקחת את הלול ולהפוך אותו לעסק משותף. לאחר שאדית נרגעה מהצחוק, היא ביקשה לחזור לאוטו ולנסוע מיד למרכז, בטענה שאוויר הצפון כבר משפיע עליו לרעה. רן ביקש (ויש שיאמרו התחנן), שתנסה לראות את הפוטנציאל ושתיתן לו 3 חודשים.
טוב, 3 חודשים זה לא לקח. במשך כמעט שנה השניים עמלו במלאכה – גזמו, בנו, עיצבו וצבעו – עד שנולדה בנחלה. כעבור זמן מה גם האח הגדול זיו נשבה בקסם, והחליט לעזוב את עולם ההייטק ולהצטרף ליצירה.
מוקפת גינה קסומה ופינות חמד לישיבה, בנחלה מעניקה לאורחיה חוויה ייחודית. יצא למסעדה שם של מוסד קולינרי בצפון ובכלל, בזכות האוכל המשובח, השירות אדיב, האווירה נינוחה והנוף המרהיב.
מבוקר עד לילה יושבים בנחלה
בנחלה היא מקום נפלא להתחיל בו את הבוקר, לקיים פגישות עסקים בצהריים, להשתחרר עם חברים וליהנות עם המשפחה. בשעות הערב נמזגות כוסות היין, והמסעדה מקבלת נופך מושלם לבילוי זוגי ורומנטי.
תפריט אוכל מושקע ומגוון
לצד מבחר מאפים שנאפים מדי בוקר, עוגות וקינוחים, נמצא תפריט אקלקטי הכולל בשר אנטרקוט מיושן היישר מרמת הגולן, דגים טריים, מרקים, סלטים ופסטות. הכול מוכן מחומרי הגלם הטבעיים והאיכותיים ביותר. על התענוגות הקולינריים אמון צוות מטבח מוכשר ומקצועי, במלווה את המסעדה כבר הרבה שנים ויודע בדיוק מה הסועדים אוהבים.
זמן איכות נפלא לכל המשפחה
מתקני משחקים רבים פזורים ברחבת הדשא המטופח, והילדים יכולים להתרוצץ עד שיתעייפו – בזמן שההורים נהנים מהארוחה ומרגע של שלווה. בנוסף מציעה בנחלה מנות מיוחדות לילדים כמו שניצלונים עם צ'יפס, מיני-המבורגר, פסטה לבנה / אדומה, פיצה וחזה עוף על הגריל (ללא גלוטן). בסיום הארוחה הילדים יכולים ליהנות מקינוחים מפתיעים שמותאמים במיוחד עבורם.
בואו להכיר בעצמכם!